Web Analytics Made Easy -
StatCounter Perl code or Abyss problem? - CodingForum

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Perl code or Abyss problem?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Perl code or Abyss problem?

    If anyone out there uses Abyss Webserver, can you help me possibly configure my server so I can run Perl Scripts correctly? I have the feeling that my Perl Script Code is correct (because it seems to run fine for other people who have recommended and suggested them to me), but it doesn't seem to work for me. I have the nagging suspicion that I may have configured the server wrong. Here's what I did:

    I followed the instruction at the www.aprelium.com site. I went to the site they recommended and I downloaded the most recent version. The most recent version (after looking through the folder) had more than one Perl application (and thus I assume, interpreter), but I used the traditional perl.exe as the interpreter I set in the CGI interpreter table. However, it doesn't seem to work because even the basic code like:

    print "Content-type: text/html\n\n";
    print "<html>\n";
    # blah blah blah blah...supposed to display something...
    print "</html>\n";

    does not work! I've tried the Aprelium forum, but they are late in getting back and I've been slaving over this problem for quite a while now. Please help!

    Thanks in advance.
    -Obiwan Jabroni
    May the Schwartz be With You

  • #2
    i cant answer that question ... but try switching to the Xitami webserver ... its really stable and really flexable

    http://www.xitami.com/

    and make sure you have a shebang line:
    #! C:\perl\bin\perl
    or
    #!/usr/bin/perl

    or whatever
    -mR_eGo
    _______________________
    Programming since
    3 years old.

    Comment

    Working...
    X