Web Analytics Made Easy -
StatCounter Embedded Windows Media Player - CodingForum

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Embedded Windows Media Player

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Embedded Windows Media Player

    Hey,

    I've put together a Windows Media Player object which will work in IE and Firefox. I've set it so it will only show the visualizations, which works for me. Meanwhile, my friend has Windows Media player 11 BETA 2 and he sees the controls like play, stop, volume and mute rather than the visualizations.

    Here is my code:
    Code:
    <object classid="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" id="fmplayer" name="player" width="158" height="103" standby="Loading" CODEBASE="CODEBASE=http:/activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,4,5,715" align="center">
    <param name="url" value="http://www.bobblefm.co.uk/fmplayer.asx">
    <param name="uiMode" value="none">
    <param name="autostart" value="-1">
    <param name="rate" value="1">
    <param name="balance" value="0">
    <param name="currentPosition" value="0">
    <param name="defaultFrame" value>
    <param name="playCount" value="1">
    <param name="currentMarker" value="0">
    <param name="invokeURLs" value="-1">
    <param name="baseURL" value>
    <param name="volume" value="70">
    <param name="mute" value="0">
    <param name="stretchToFit" value="0">
    <param name="windowlessVideo" value="0">
    <param name="enabled" value="-1">
    <param name="enableContextMenu" value="-1">
    <param name="showControls" value="false">
    <param name="fullScreen" value="0">
    <param name="SAMIStyle" value>
    <param name="SAMILang" value>
    <param name="SAMIFilename" value>
    <param name="captioningID" value>
    <param name="enableErrorDialogs" value="0">
    <embed id="fmplayer" src="http://www.bobblefm.co.uk/fmplayer.asx" width="180" height="103" autostart="true" controls="playbutton" showstatusbar="false" url="http://www.bobblefm.co.uk/fmplayer.asx" autoplay="true" uimode="none"></object>
    If anybody knows how I can configure my markup so it will work both ways, that would be extremely helpful

    Thanks in advanced,
    Olii

  • #2
    The classid isn't available yet for WMP11. Its still in beta. Don't worry about it just yet. Just live with it.
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

    Comment


    • #3
      Oh right, OK. Thank you

      Comment

      Working...
      X